arrow-down arrow-right arrow-left search home
Ajankohtaista

Aarin isännöimä huoneistokanta lähes tuplaantuu vuoden vaihteessa

Aari Isännöinti Oy:n vahva kasvu jatkuu. Yhtiön hoidossa oleva huoneistokanta nousee vuoden vaihteessa noin 17 400 asuntoon, kun lähes kaikkien Avara Oy:n johtamiin asuinkiinteistösalkkuihin kuuluvien kohteiden isännöinti ja asumisen aikaisten asukaspalveluiden tuottaminen siirtyvät konsernin omalle vastuulle. Aari Isännöinti on tämän vuoden alussa toteutetun yrityskaupan jälkeen toiminut valtakunnallisesti Avaran kiinteistöjohtamispalveluiden tuottajana.

Viime vuonna Avara otti vastaavalla tavalla haltuun johtamiensa asuntojen vuokraustoiminnan. Pitkän aikavälin tavoitteena on parantaa kiinteistöjohtamisen laatua ja kustannustehokkuutta. Palvelujen ja järjestelmien kehittämiseen suunnatuilla panostuksilla on jo nyt paitsi alennettu kiinteistöjohtamisen kustannuksia, myös pystytty tarjoamaan tutkitusti parempi asukaskokemus.

– Avaran aiemmin ulkoistamat asuinkiinteistösalkut oli yritysjärjestelyjen jälkeen luonteva ottaa Aarin hoitoon. Olemme panostaneet merkittävästi palvelujen ja järjestelmien kehittämiseen. Asukaskokemuksen parantaminen on meidän toimintamme keskiössä ja haluamme jatkuvasti haastaa alan perinteisiä toimintatapoja. Samalla kiinteistöjohtamisen kustannuksia on voitu alentaa, sanoo Aari Isännöinti Oy:n toimitusjohtaja Mikko Niskanen.

– Kiinteistöjohtamisen palvelukokonaisuutemme sisältää hallinnollisen isännöinnin lisäksi muita asiakkaan kiinteistöomaisuuden arvoa ja tuottoa kasvattavia palveluita. Kun asuntosijoittamisen koko arvoketju on samoissa käsissä, pystymme palvelemaan sekä asuntosijoittajia että asukkaita laadukkaammin. Käytännössä tämä näkyy entistä kattavampana palveluna: asiakas saa kaiken tarvitsemansa samasta paikasta.