arrow-down arrow-right arrow-left search home
Avoimet työpaikat

Haemme johtavaa isännöitsijää Helsingin toimistoomme

Haemme viihtyisään ja tilavaan Helsingin toimistoomme johtavaa isännöitsijää.

Isännöinnin ammattilaisena johdat sinulle nimettyjen asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden asioita hallituksen ja yhtiökokouksen antamien ohjeiden mukaisesti. Valvot työssäsi, että päätökset toteutetaan nopeasti ja yhtiön kannalta järkevästi.

Edellytämme, että sinulla on tehtävään soveltuva AIT-tutkinto tai olet sitä juuri suorittamassa. Sinulla on työkokemusta asunto- ja kiinteistöyhtiöiden sekä mahdollisesti myös uusien RS-kohteiden isännöintitehtävistä. Kokemuksen koulimana osaat ja haluat tukea myös muiden isännöitsijöiden työtä.

Arvostamme kykyä ja intoa jakaa asiantuntijuuttasi työyhteisön ja asiakaskuntamme hyödyksi. Olet positiivisesti ajatteleva, itseohjautuva, joustava sekä osaat järjestellä toimesi pitkäjänteisesti.

Tarjoamme hyvän palkkauksen, monipuoliset työsuhde-edut, mukavat kollegat ja ketterän organisaation nopean päätöksentekokyvyn, unohtamatta Avain Yhtiöt Oy:n konsernin tukea. Työtäsi tukee oma asiakaspalvelukeskus, kirjanpitäjät ja tekniset asiantuntijat.

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Lassilassa.

Tutustu yritykseemme www.aari.fi sekä emokonserniimme osoitteessa www.avainasunnot.fi.

Tavoitteenamme on saada uusi kollega riveihimme mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi meille oikea henkilö, lähetäthän meille vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä liitä mukaan lyhyt CV viimeistään 15.12.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen tero.penttinen@aari.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Tero Penttinen p. 040 543 8758 (ark. 8.30 – 16.00).