arrow-down arrow-right arrow-left search home
Avoimet työpaikat

Haemme kahta kirjanpitäjää Helsingin toimistoomme

Haemme viihtyisään ja tilavaan Helsingin toimistoomme kahta kirjanpitäjää asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden pariin. Lähetä meille vapaamuotoisen hakemuksesi viimeistään to 27.9.2018 klo 16.00 mennessä.

Etsimme yritykseemme vahvistusta toimeen tarttuvista kirjanpitäjistä, jotka ottavat haltuun aiemmin tilitoimistossa hoidetun asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöistä koostuvan kokonaisuuden. Kirjanpidon ja tilinpäätösten lisäksi hallitset niin reskontran hoidon kuin vastikevalvonnan sekä perinnän. Arvonlisäveron kirjanpitokäsittely on sinulle tuttua ja pystyt hoitamaan tarvittaessa myös palkanlaskennan.

Odotamme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta, oma-aloitteista työotetta ja positiivista asiakaspalveluasennetta. Näiden lisäksi edellytämme sinulta vankkaa kokemusta asunto-osakeyhtiöiden ja kiinteistöyhtiöiden taloushallinnon tehtävistä.

Olet tärkeä osa tiimiämme ja osaltasi edesautat yhtiön kasvua myös tulevaisuudessa. Asiantuntijuuttasi arvostetaan ja tuetaan myös koulutusten muodossa. Ympärillesi saat hyvän ja monimuotoisen joukon osaavia alansa ammattilaisia, jotka tukevat toisiaan yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Sinulla on mieluiten KPT II pätevyys yhdistettynä alan työkokemukseen. Taloushallinnon peruskoulutus sekä KLT lasketaan eduksi. Pääjärjestelmämme on Fivaldi ja työssäsi apuna käytät myös Tampuuri-järjestelmää soveltuvin osin.

Arvostamme kykyä ja intoa jakaa asiantuntijuuttasi työyhteisön ja asiakaskuntamme hyödyksi. Olet positiivisesti ajatteleva, itseohjautuva, joustava sekä osaat järjestellä toimesi pitkäjänteisesti.

Tehtävä tarjoaa ulkoisen laskennan ammattilaiselle mahdollisuuden ottaa vastuuta yrityksen operatiivisesta toiminnasta laajemminkin.

Tutustu yritykseemme www.aari.fi sekä emokonserniimme osoitteessa www.avainasunnot.fi.

Tavoitteenamme on saada uusi kollega riveihimme mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi meille oikea henkilö, lähetäthän meille vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä liitä mukaan lyhyt CV viimeistään to 27.9.2018 klo 16.00 mennessä.

Lisätietoja saat tarvittaessa toimitusjohtaja Pasi Heiskaselta 040 8486 200, etunimi.sukunimi@aari.fi