arrow-down arrow-right arrow-left search home
Avoimet työpaikat

Haemme ylläpitopäällikköä/teknistä asiantuntijaa Helsinkiin

Haemme viihtyisään ja tilavaan Helsingin toimistoomme teknistä asiantuntijaa eli ylläpitopäällikköä.

Vastaat asiantuntijana Etelä-Suomen alueella teknisten palvelujen kehittämisestä sekä sinulle nimettyjen kohteiden ylläpidon johtamisesta. Tunnet erilaisten kiinteistöjen tekniset haasteet ja kiinteistöjen energiatehokkuuden kehittämisen sekä miten säännöllisen LVISA-säätötoimien avulla energiatehokkuutta voidaan kehittää ja ylläpitää.

Avainasioita työssäsi on käynnissä olevien korjaushankkeiden ja erilaisten kiinteistöjen ylläpidon järjestelmällinen johtaminen. Osaat toimia menestyksekkäästi asiakasrajapinnassa, sekä jalkauttaa asiakkailta saadut toimeksiannot toteutussuunnitelmaksi. Arvostamme aikaisempia näyttöjä ihmisten ja korjaustyöhankkeiden johtamisesta, sekä työmaakäytäntöjen hallinnasta.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulututkinto tai FMA-koulutus ja kokemusta erilaisista korjaushankkeista ja asiakastyöstä. Tehtävässä on eduksi myös LVISA-tekniikan ja energiakäyttöön ja -säätöön liittyvä ymmärrys sekä kokemus erilaisista taloautomaatiojärjestelmistä.

Tarjoamme oman työhuoneen lisäksi monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana Avain Yhtiöt -konsernia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi ketterän organisaation monipuoliset henkilöstöedut ja kilpailukykyinen palkka.

Tavoitteenamme on saada uusi kollega riveihimme mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi meille oikea henkilö, lähetäthän meille vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä liitä mukaan lyhyt CV viimeistään 15.12.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen tero.penttinen@aari.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Tero Penttinen p. 040 543 8758 (ark. 8.30 – 16.00).