arrow-down arrow-right arrow-left search home

Isännöintipalvelut

Olemme kokeneita isännöinnin ammattilaisia ja hallitsemme haastavatkin hallinnolliset ja tekniset tehtävät. Luonnollisesti olemme ISA-auktorisoitu isännöintiyhtiö.

Kiinteistöjen elinkaarihallinta
Isännöinti uudiskohteessa
Tekninen isännöinti
Taloyhtiön talous ja sen hallinta
Tutustu esitteeseen

Palvelevaa isännöintiä

Ota meihin yhteyttä valitsemallasi tavalla; puhelimitse, sähköpostilla, nettisivujemme kautta tai vaikkapa postitse. Olet myös tervetullut tapaamaan meitä henkilökohtaisesti missä tahansa neljästä toimistostamme.

Kiinteistöjen elinkaarihallinta

Aari Isännöinnin ammattilaiset osaavat ennakoida taloyhtiösi tarpeet sekä varautua niihin hyvissä ajoin.

Kiinteistöjen elinkaarijohtaminen on hyvää suunnittelua ja projektien kokonaisuuden hallintaa. Putkistosaneeraus, julkisivujen kunnostus, katon korjaus ja piha-alueen salaojitus ovat esimerkkejä, jotka pystymme ennakoimaan sekä toteuttamaan hallitusti.

Isännöinti uudiskohteessa

Uudisrakentamisen keskittyessä kasvukeskuksiin tarvitaan isännöintiä, joka pysyy mukana muutoksessa ja jolla on riittävät resurssit. Ajamme asukkaiden, urakoitsijan ja rakennuttajan yhteisiä etuja. Näin hoidamme asumisen infrastruktuuria sen elinkaaren alusta alkaen.

”Attendo Vilja on kiinteistön valmistumisesta saakka luottanut Aarin managerointipalveluihin.”
– Kirsi Timonen, Palvelukodin johtaja.

Rakennuttajaa autamme keskittymään rakennuttamiseen. Uusilta asukkailta saapuvat huolenaiheet ja kysymykset hoidetaan asiakaspalvelussamme välittömästi. Näin rakennuttaja saa työrauhan ja asukkaat mielenrauhan.

Tekninen isännöinti

Teknisillä palveluilla pidämme yllä kiinteistön arvoa. Kuntokartoitukset ja huolelliset korjaussuunnitelmat ennakoivat kiinteistöomaisuuden peruskorjaushankkeita, jolloin korjausprojektit tehdään oikeaan aikaan.

Palvelupakettejamme voidaan joustavasti täydentää ja räätälöidä kiinteistöjen tarpeisiin sopiviksi. Isännöintipalveluihimme voidaan liittää esimerkiksi remonttien rakennuttamiset, PTS-tutkimus, energia- ja kulutusanalyysi, osakasremonttien valvonta ja tarkastus, märkätilojen kosteusmittaus, lämpökamerakuvaus ja paljon muuta.

Taloyhtiön talous ja sen hallinta

Johdamme ja valvomme kiinteistösi taloushallintoa yhdessä taloyhtiöiden taloushallintoon erikoistuneiden ammattilaistemme kanssa.

Tutustu esitteeseen

Lisää tietoja palveluistamme ja toiminnastamme löydät oheisesta esitteestä:

Kiinnostuitko?

Laske hinta-arvio laskurillamme ja pyydä tarjous tai ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää!