arrow-down arrow-right arrow-left search home
Ajankohtaista

Kaipaamme riveihimme positiivista tiimitekijää!

Haemme nyt Helsinkiin konserniasiakkuudesta vastaavaa asiakkuuspäällikköä ottamaan haltuunsa valtakunnallisesti toimivan omistaja-asiakkaamme palvelutuotannon.

Asiakkuuspäällikkönä vastaat osaltasi liiketoimintamme palvelulupauksen toteutumisesta ja tuet yrityksemme kasvustrategiaa. Päätehtävänäsi on suurasiakkaamme palvelun kustannustehokas johtaminen. Toimit yhteyshenkilönä kyseisen asiakkaan ja asiakkuusorganisaatiomme välillä. Vastaat myös palvelusopimussuhteista ja asiakkuussopimuksen kaikista velvoitteista kokonaisuutena ja ratkaiset asiakkaittemme tarpeisiin liittyviä ongelmia. Huolehdit myös raportoinneista, aikataulutuksista sekä liiketoimintamme ja palveluidemme kehittämisestä. Toimit tiiviissä yhteistyössä yritys- ja aluejohtomme kanssa ja sitä kautta vaikutat suuresti tulevan toimintamme suuntaviivoihin.

Toivomme sinulta

  • soveltuvaa hallinnollista-, teknistä- tai kaupallista koulutusta
  • aiempaa työkokemusta palveluliiketoiminnan johto- ja tai esimiestehtävistä
  • kokemusta kiinteistöalan eri osa-alueilta, yhtiöhallinnosta, asunto-osakeyhtiölainsäädännöstä, kiinteistöjuridiikasta sekä kiinteistöoikeudellisista sopimuksista
  • hyviä organisointi- ja tiimityötaitoja sekä itseohjautuvuutta
  • sujuvaa suomen- ja englanninkielentaitoa, muu kielitaito luetaan eduksesi
  • hyviä IT-taitoja

Kaipaamme riveihimme ratkaisukeskeistä, avoimesti ja positiivisesti tuleviin mahdollisuuksiin ja muutokseen suhtautuvaa tiimitekijää. Kaikki ei ole vielä valmista ja siksi pääset aidosti vaikuttamaan tekemisemme tapoihin. Meillä saat äänesi kuulumaan ja pääset itse aidosti vaikuttamaan toimintamme kehittämiseen.

Toimistomme sijaitsee Pohjois-Haagassa, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Pääasialliset tehtävät roolissa ovat pääkaupunkiseudulla, mutta satunnainen matkustaminen Suomessa on todennäköistä. Tarjoamme käyttöösi asialliset työvälineet ja joustavat työnteon tavat.

Oletko joukkomme uusi vahvistus? Haku paikkaan on auki 6.9.2020 saakka. Laitathan vapaamuotoisen hakemuksen ja cv:n palkkatoiveineen hakulinkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja voit kysyä rekrytointikumppaniltamme Eeva-Maija Hiekkataipaleelta emppu@porkkanajakeppi.fi, puh. 0400 710 141.

Toivottavasti innostuit ja kuulemme sinusta pian!