arrow-down arrow-right arrow-left search home
Ajankohtaista

Tarjolla avainroolit kahdelle asiakaspalvelijalle

Tällä kertaa haemme kahta ratkaisuhakuista ja palveluhaluista asiakaspalvelijaa Helsingin toimistollemme. Tärkeintä tässä työssä on asenteesi – pätevyyden voi hankkia, mutta aito palveluhalu on jo sisälläsi!

Tehtävässä toimit asiakasyhteydenpidon avainhenkilönä valtakunnallisten asiakkuuksiemme hoidossa ja kasvavan tiimimme tiedonkulun varmistajana. Työsi koostuu asiakkaidemme ongelmien ratkaisusta puhelimitse, tiketöintijärjestelmän kautta ja sähköpostilla. Huolehdit siitä, että tapahtumat kirjataan järjestelmiimme ja asiakas saa tarvitsemansa avun mahdollisimman pian. Teet yhteistyötä paitsi tiimisi, myös useiden sidosryhmien – kuten palvelupäälliköiden, kiinteistömanagereiden, myynnin/asuntovuokrauksen ja huoltoyhtiöiden – kanssa ympäri Suomen olevissa toimipisteissä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä modernin asiakaspalvelun ja isännöintialan ammattilaiseksi toimivassa ja ammattitaitoisessa porukassamme! Pääset työskentelemään itsenäisessä roolissa ja jättämään oman kädenjälkesi toimintatapaamme. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Toimistomme sijaitsee Pohjois-Haagassa, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Työmme tapahtuu Office-ympäristössä sekä Oma Avara- ja Avux-ohjelmistoja käyttäen. Asiakaspalvelukieliämme ovat suomi ja englanti.

Haemme tehtävään aidosti monikanavaisesta asiakaspalvelusta innostunutta tehopakkausta. Uskomme, että parhaiten tehtävässä menestyy organisointitaitoinen ja hyvän asiakaspalvelun periaatteet sisäistänyt moniosaaja, jonka hymy ei hyydy kinkkisessäkään tilanteessa. Arvostamme siis aiempaa kerrytettyä kokemusta asiakaspalvelusta, kiinteistötoimialasta ja useiden lankojen samanaikaisesta pyörittelystä sekä ratkaisukeskeistä asennetta ja vastuullisuutta. Osaat tehdä itsenäisiä ja tarvittaessa nopeitakin päätöksiä, ja osaat priorisoida asiat kiireellisyysjärjestykseen.

Oletko joukkomme uusi vahvistus?

Haku paikkaan on auki 13.9.2020 saakka. Laitathan pikaisesti vapaamuotoisen hakemuksen ja cv:n palkkatoiveineen hakulinkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja voit kysyä rekrytointikumppaniltamme Eeva-Maija Hiekkataipaleelta emppu@porkkanajakeppi.fi, ma 24.8. klo 12-15, to 27.8. klo 11-13 tai to 3.9. klo 9-12, gsm 0400 710 141.

Toivottavasti innostuit ja kuulemme sinusta pian!

Hakulomakkeeseen pääset tästä.