arrow-down arrow-right arrow-left search home
Ajankohtaista

Uuden rakentaminen innostaa Susannaa

Aari Isännöinti Oy:n liiketoimintakoordinaattorina ja johtoryhmän jäsenenä nyt reilun kuukauden toiminut Susanna Hietanen on päässyt vauhdikkaasti kiinni uuteen tehtäväänsä. Isännöinti ei alana ollut hänelle entuudestaan tuttua, mutta HR- ja talousasioiden parissa hän on tavalla tai toisella ollut mukana koko työuransa. Edellisessä tehtävässään hän toimi parikymmenpäisen IT-alan yrityksen HR-päällikkönä ja talousvastaavana.

Rekrytoinnin aikana Susanna kävi useita keskusteluja Aari Isännöinnin sekä konsernin johdon edustajien kanssa. Niissä hän vakuuttui yrityksen uudistus- ja kasvuhalusta.

– Tässä roolissa pääsen viemään asioita puhtaalta pöydältä eteenpäin. Se on innostavaa. Olen aina ollut hyvä pitämään monia lankoja käsissäni ja viemään asioita järjestelmällisesti eteenpäin, Susanna toteaa.

Asiakasrajapinnassa tai isännöintikohteissa Susannaa ei useinkaan nähdä, sillä hän hoitaa taustalla Aarin toimistoon, talouteen ja henkilöstöön liittyviä moninaisia asioita. Hän on myös mukana suunnittelemassa uusia toimintatapoja ja palveluita, joilla Aari Isännöinti uudistaa alan rutinoituneita käytäntöjä. Kokemuksesta IT-alan työympäristössä on tässä kehitystyössä rutkasti hyötyä.

– Työ on vielä mielenkiintoisempaa kuin odotin. Esimerkiksi isännöitsijän työnkuvan laajuus on pikku hiljaa avautunut. Ala on uudistunut monia muita aloja hitaammin esimerkiksi digitaalisten palveluiden hyödyntämisessä ja on kyllä todella mielenkiintoista nähdä miten ja millä tahdilla ala voi kehittyä, Susanna Hietanen sanoo.